Brunssi 23.3

 

 

Caesarsalaatti savulohella (L;G)

Maalaissalaatti, paistettua pekonia (M;G)

Tomaatti-sipulisalaatti (M;G)

Marinoitu kikherne-raejuustosalaatti (L;G)

Talon silliä (L;G)

Melonimix (M;G)

 

Leikkeleitä ja Juustoa

Hedelmiä, paahdettuja siemeniä ja krutonkeja

Croissantit, patongit, riisipiirakat ja munavoi

Saaristolaisleipää ja voita

 

Kermaperunat (L;G)

Kananpoikaa bearnaise (VL;G)

Pannupihvit tomaattikastikkeessa (L;G)

Sieni-pekonimunakas (L;G)

Kasvispata nyhtökauralla (M;G)

 

Sipsejä, suolapähkinöitä, pikkuleipiä ja karkkeja

Tuorepuuroa (M), maustamatonta jogurttia (L;G),

marjasekoitusta ja mysliä

Pannukakkua (L), hilloa ja kermavaahtoa

Jälkiruokavalikoima (L)

Appelsiini- ja omenamehua

Kahvi/tee

Lämpimästi tervetuloa brunssille

seuraavan kerran

30.3.2019

Upseerikerhon herkullinen lauantaibrunssi katetaan klo 11.00-14.00.

Brunssin hinta 14,50/aikuinen, 13,50/opiskelijat ja 7,50/lapset.

Sisäpihalla maksuton pysäköinti lauantaisin.

Tervetuloa!

 

Huom. Uusi brunssimenu julkaistaan kyseisen viikon torstaina.